Verschillende mogelijkheden

Bij Alfa Glas is de rode draad van de werkzaamheden het leveren en monteren van energiebesparend hoog rendementsglas en het vervangen van uw kapotte of lekke ruiten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties aan houten ramen, kozijnen en hang- sluitwerk.

Bent u opzoek naar een praktische en moderne vernieuwing in uw huis? Alfa Glas biedt onder andere mogelijkheden voor glazen achterwanden in uw keuken, hardglazen deuren en douche wanden.

Ook voor de doe-het-zelver is Alfa Glas de plek voor al uw glas benodigdheden.

Door hieronder op de categorieën te klikken krijgt u een beeld van het werk dat Alfa Glas levert.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Isolatieglas

Door het plaatsen van isolatieglas wordt uw woning beter geïsoleerd. Er zijn veel verschillende toepassingen en samenstellingen mogelijk. Wij leveren en monteren de betere soorten isolatieglas. Er zijn samenstellingen zoals met: een zonwerende coating, een doorval beveiliging of geluidsisolatie voor als u aan een drukke weg woont.

Heeft u authentieke glas in lood ramen? Het is mogelijk om uw huidige glas in lood te renoveren en verwerken in isolatieglas. Zo heeft u het voordeel van beide, authentieke stijl en een goede isolatie.

Het is ook mogelijk om figuurglas of monumentenglas te verwerken in een isolatieruit. Met figuurglas wordt de doorkijk verminderd, hierdoor heeft u meer privacy. Bij een monumentaal pand of beschermd stadsgezicht is monumentenglas vaak verplicht.