Verschillende mogelijkheden

Bij Alfa Glas is de rode draad van de werkzaamheden het leveren en monteren van energiebesparend hoog rendementsglas en het vervangen van uw kapotte of lekke ruiten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties aan houten ramen, kozijnen en hang- sluitwerk.

Bent u opzoek naar een praktische en moderne vernieuwing in uw huis? Alfa Glas biedt onder andere mogelijkheden voor glazen achterwanden in uw keuken, hardglazen deuren en douche wanden.

Ook voor de doe-het-zelver is Alfa Glas de plek voor al uw glas benodigdheden.

Door hieronder op de categorieën te klikken krijgt u een beeld van het werk dat Alfa Glas levert.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

AlfaGlas_Iconen_250x250px_Isolatieglas

Isolatieglas

AlfaGlas_Iconen_250x250px_Speciaalglas

Speciaalglas

AlfaGlas_Iconen_250x250px_Hardglas

Hardglas

AlfaGlas_Iconen_250x250px_Houtwerk

Houtwerk

AlfaGlas_Iconen_250x250px_Glazen achterwanden

Glazen achterwanden

Isolatieglas

Door het plaatsen van isolatieglas wordt uw woning beter geïsoleerd. Er zijn veel verschillende toepassingen en samenstellingen mogelijk. Wij leveren en monteren de betere soorten isolatieglas. Er zijn samenstellingen zoals met: een zonwerende coating, een doorval beveiliging of geluidsisolatie voor als u aan een drukke weg woont.

Heeft u authentieke glas in lood ramen? Het is mogelijk om uw huidige glas in lood te renoveren en verwerken in isolatieglas. Zo heeft u het voordeel van beide, authentieke stijl en een goede isolatie.

Het is ook mogelijk om figuurglas of monumentenglas te verwerken in een isolatieruit. Met figuurglas wordt de doorkijk verminderd, hierdoor heeft u meer privacy. Bij een monumentaal pand of beschermd stadsgezicht is monumentenglas vaak verplicht.

Speciaalglas

Met speciaal glas omvatten we eigenlijk al ons creatieve werk. Spiegelwanden in bijvoorbeeld de sportzaal of badkamer, hardglazen deuren met zandstraal werk, verlijming van glas en hardglazen tafelbladen.

Het toepassen van beloopbaar glas is een moderne oplossing voor het creëeren van meer licht en het zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hardglas

Gehard glas ondergaat een thermische behandeling. Na sterk opwarmen wordt het geforceerd afgekoeld. Na deze behandeling is het 5x sterker dan normaal glas. Hierdoor kunnen we het gehard glas op plaatsen gebruiken waar veiligheid van belang is.

Houtwerk

Bij Alfa Glas werken we met meer dan alleen glas. We leveren en monteren hardhouten kozijnen en ramen. Ons houtwerk wordt standaard geleverd in de grondverf en met veiligheidsbeslag. In de meeste gevallen is een houtrot reparatie aan kozijnen mogelijk, hiermee wordt de levensduur van de kozijnen verlengt.

Naast hardhouten kozijnen en ramen leveren en monteren wij ook binnen- en buitendeuren.

Glazen achterwanden

Functioneel en uniek. Een glazen achterwand in de keuken, badkamer of toilet heeft een hygiënisch voordeel. Er zijn namelijk geen voegen of grote kit naden.

De glazen achterwand is in iedere kleur te produceren met onze speciale verf. Ook is het mogelijk om op glas een full-colour te printen, zoals u kunt zien op de foto’s hieronder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hebben de foto’s u geïnspireerd of heeft u zelf een idee, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorzetramen

Een voorzetraam is een alternatief voor isolatieglas. Op plekken waar het niet mogelijk is om isolatieglas te monteren is dit een ideale oplossing voor monumentale panden of beschermd stadsgezicht.

Bij een bestaand glas in lood raam biedt een voorzetraam bescherming. Het is mogelijk om de ramen scharnierend te maken voor de nodige ventilatie. De voorzetramen zijn in verschillende kleuren leverbaar. 

Hang- en Sluitwerk

Hang- en sluit werk is een ruim begrip. Het heeft alles te maken met het laten draaien, schuiven, afsluiten, openen en te vergrendelen van deuren en ramen. 
 
Wist u dat het mogelijk is om uw bestaande deurbeslag te vervangen voor veiligheidsbeslag? Alfa Glas biedt standaard veiligheidsbeslag aan bij het geleverde houtwerk. Ook het infrezen van een meerpuntsluiting in uw huidige voor en/of achterdeur is mogelijk.
 
Alfa Glas renoveert ook schuifpuien, denk aan het vernieuwen van het rolmechanisme en/of het slot.
 
Mocht u vragen hebben over uw veiligheid, neem dan gerust contact met ons op.